avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administratorul a luat clientii firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administratorul a luat clientii firmei

Buna ziua!
Am o problema. Am o retea de cartier. Am facut-o impreuna cu sotul meu acum 5 ani de care intre tmp am divortat. M-am inteles cu fratele meu sa ma ajute cu firma, el ocupandu-se in continuare de retea, eu intre timp recasatorindu-ma, mutandu-ma la sot si facand un copil nu am mai avut timp de firma,punandu-l pe fratele meu administrator.Acum am aflat ca si-a facut firma in acelasi apartament, nu stiu daca se poate asa ceva,cu acelasi profil si a trecut toti clientii pe firma lui. Am vorbit cu el si i-am spus ca ii las lui jumatate din retea dar sa imi lase si mie jumatate din clienti.nu a fost de acord motivand ca el a muncit pt aceasta retea si ca eu nu am facut nimic. actele de la firma mea nu vrea sa mi le mai dea spunand ca nu stie unde sunt. VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN SFAT. ce pot sa fac? sa-l dau in judecata? cu vorba buna nu se poate face treaba. multumesc mult pt orice parere
Cel mai recent răspuns: anny , utilizator 15:02, 21 Ianuarie 2009
Nu sunt eu cea implicata. Am vrut sa aflu variantele din ambele puncte de vedere pt a le arata celor implicati.Multumesc pt raspunsuri si sper sa nu se ajunga in instanta. Parerea mea e ca pierd amandoi
Unul isi poate pierde libertatea, iar celalat familia
anny a scris:

Unul isi poate pierde libertatea, iar celalat familia

Cat despre cel care isi pierde familia, nu pierde de fapt nimic.Cine face o chestie de genul asta nu se poate numi familie.Daca astea sunt intr-adevar datele problemei, fratele Cain, e de cea mai joasa speta.
Cu alte cuvinte dvs acuzati asociatul ca vrea sa-si dea in judecata fratele si nu pe administrator ca s-a folosit de increderea care i s-a dat si a furat tot, nu s-a multumit numai cu o parte.Eu chiar daca nu i-as cunoaste nu as fi de acord cu administratorul.Greseala asociatului a fost ca l-a facut administrator cand putea sa-l faca un simplu angajat si nu se mai ajungea aici.Din asta invatam sa nu ai incredere mai ales in familie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru fals ganj ganj buna,as avea si eu o intrebare... imi spuneti va rog ce pedeapsa se poate primi pt semnatura falsa???? in urma cu 2 ani eu si cateva persoane aduceam masini ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii iosif28 iosif28 Buna seara as dori sa aflu cum se pedepseste falsificarea unei semnaturi (vezi toată discuția)