avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Vreau sa deschid un ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Vreau sa deschid un ONG

Ma intereseaza sa stiu daca pot sa am sediul social in Bucuresti in cazul in care am adresa de domiciliu in alt oras. Imi trebuie neaparat buletin sau mutatie de Bucuresti sau o imputernicire din partea proprietarului locatiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 1 Aprilie 2011
Nu trebuie sa aveti dvs. domiciliul la viitorul sediu al ONG-ului.
Multumesc, asta stiu, insa e vreo problema daca adresa mea din buletin este in alt oras fata de viitorul sediu social? Mi se poate imputa ca vreau sa deschid asociatia in alt oras decat cel de domiciliu?
Nu are nicio legatura domiciliul dvs cu sediul social al ONG-ului ... prin urmare, puteti fi membru fondator al unui astfel de ONG chiar daca nu aveti domiciliu in localitatea unde isi va avea sediul ONG-ul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei asociatii culturale danny2013 danny2013 As dori sa ma lamuriti si pe mine in vederea infintarii unei asociatii non-profit (ong). De cati membrii as avea nevoie pt, a putea infiinta o asociatie ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong/asociatie ContSters184692 ContSters184692 Buna, Vreau sa stiu va rog cum pot infiinta un ONG?(unde anume citesc). Cat costa, care sunt conditiile ca si numar de membri etc. Domiciliu il am in ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong! artemisdm artemisdm Va rog sa ma ajutati, intr-o problema! Doresc sa infiintez un ONG cu maxim 15 persoane, in domeniul social care sa functioneze in mediul rural! Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)