avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat al unei firme din SUA, ce taxe?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat al unei firme din SUA, ce taxe?

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce taxe trebuie platite atat de angajat cat si de angajator in cazul in care un roman e angajat de o firma din SUA.
Se poate?
Sub ce forma contractuala? Nu ma refer la PFA.

Care sunt taxele si cum se platesc?
Eu trebuie sa platesc ceva statului aici si o parte platesc ei(angajatorii) pentru statul din SUA sau cum decurg lucrurile?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: big_bughy , utilizator 11:47, 5 Aprilie 2011
Da, si pe mine ma intereseaza aceasta problema, cat si passi pe care trebuie sa-i parcurg pentru a fi angajat acolo cu toate actele in regula, si sa-mi continui contributiile catre statul roman (chiar daca nu merita, dar stiu ca sunt amenzi daca n-o fac).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt angajat cu carte de munca samd de o firma din sua am drepturi acolo? dragodan85 dragodan85 Buna ziua, In curand trebuie sa iau o decizie daca sa fiu angajat de catre o firma din SUA sau sa lucrez prin colaborare cu ei eu fiind PFA. Cum este mai ... (vezi toată discuția)
Taxe firma sua Edwin_Larsen Edwin_Larsen Ce taxe datoreaza statului roman o firma de software inregistrata in SUA care este operata din Romania de un rezident roman? Firma va fi inregistrata in SUA ... (vezi toată discuția)
Pfa - activitate dependenta mt2015 mt2015 Buna ziua, Am primit de la firma pentru care prestez servicii o adeverinta pe care sa o depun la fisc in care este specificat ca activitatea mea este ... (vezi toată discuția)