avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca sunt angajat cu carte de munca samd de o firma ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca sunt angajat cu carte de munca samd de o firma din SUA am drepturi acolo?

Buna ziua,

In curand trebuie sa iau o decizie daca sa fiu angajat de catre o firma din SUA sau sa lucrez prin colaborare cu ei eu fiind PFA. Cum este mai bine pentru mine si cum ma sfatuiti sa fac.

Deasemenea daca sunt PFA va tb sa facturez catre ei luna de luna. Cum se face asta. Mentionez ca sunt neplatitor de TVA.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: big_bughy , utilizator 11:45, 5 Aprilie 2011
mai avantajos este sa aveti o colaborare cu acea firma.sa evitati statutul de angajat.
Ma intereseaza si pe mine problema aceasta.
Ce trebuie sa faca ei, si ce trebuie sa fac eu, ca sa lucrez in liniste pentru o firma din SUA?

Ce dari am catre stat, dar sa-mi continui si cartea d munca (contributiile la stat - pensie, cas etc.)?

Sunt total afon cand vine vorba de dari catre statul roman, procente, pfa, srl...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa schimbare activitate loredana291 loredana291 Buna ziua, am un PFA pe comert si doresc sa schimb domeniul de activitate respectiv transport si logistica intracomunitar in acest domeniu am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)