avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procura Notariala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procura Notariala

Buna Ziua,
Fosta sotie pe timpul casatoriei a facut o Procura Notariala in numele meu fara a fi eu personal la Notar.Procura a fost facuta pentru a instraina o masina cumparata de mine din Germania.Am facut demersuri pentru semnatura falsa in fata Notarului si am primit Rezolutia de NUP fara nici macar o amenda ptr fosta sotie sau Notar.Intrebarea mea este daca procurorul respectiv a dat Rezolutia respectiva fara influienta Notarului sau a procedat bine?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 00:21, 2 Aprilie 2011
puteti contesta NUP in termen de 20 de zile de la data comunicarii rezolutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de contestare a nup floridecamp floridecamp termenul de contestare a NUP curge de cand ai semnat pentru primirea rezolutiei ori de cand au ei in evidente ca ti-au comunicat-o. eu nu am primit rezolutia ... (vezi toată discuția)
Contestatie rezolutie procuror de nup Nina1 Nina1 Am formulat plangere penala pentru infractiune de fals,uz de fals si furt intre soti.In urma deschiderii actiunii de divort si partaj fostul sot nu a introdus ... (vezi toată discuția)
Contestatie rezolutie procuror Nina1 Nina1 Daca o rezolutie data de procuror intr-un dosar penal este contestata, acelasi procuror reanalizeaza dosarul ? Care este termenul in care se da raspuns unei ... (vezi toată discuția)