avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tanar inchis in Belgia, sotia cu copil mic disperati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tanar inchis in Belgia, sotia cu copil mic disperati

Buna ziua,

Am o prietena care a intrat in belea. Ei bine, mai exact sotul ei. Sotul ei a plecat in Belgia sa lucreze, dar s-a aventurat mai tare si in urma unei inscenari o prostituata l-a acuzat de tentativa de viol si trebuie sa faca 6 luni inchisoare acolo.

Intrebarea este: se poate depune vreo cerere catre judecatoria belgiana in care sotia, sa il cheme acasa, ca il iarta,etc., pe baza ca sotul intretinea familia (ei au impreuna si un copil de 2 ani)?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:40, 1 Aprilie 2011
infractiunea e infractiune si a scapat foarte usor tinand cont ca la noi o tentativa de viol se pedepseste mult mai aspru.
trebuie sa caute un avocat care sa se intereseze ce e de facut insa cred ca va costa mai mult decat cele 6 luni pe care le are de executat.
Nu cunosc despre existenta unor astfel de prevederi"legale" sui-generis,dar pentru a primi cele mai bune informatii despre legislatia belgiana este recomandabil sa consumati un jurist.avocat din acea tara.
Exista un site cu legislatia din diverse tari,eventual cautati acolo,daca se gaseste si codul penal belgian ,cu ajutorul motoarelor cunoscute de cautare.
Macar pentru informarea dvs
a fost condamnat deja sau e inca cercetat?
daca e condamnat definitiv, nu mai poate face nimic. daca e cercetat, puteti trimite copii dupa acte civile si o caracterizare, un memoriu.., nu cred ca ajuta, dar macar nu zice sotul cand o veni, ca sotia nu a incercat sa-l ajute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de tentativa de viol hobbit hobbit Sunt acuzat de o tentativa de viol. Am fost agresat... de o gasca de derbedei si ei ca sa obtina circumstante atenunate au zis ca am vrut s-o violez pe una ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)