Am nevoie de un sfat.
In urma cu un an jumatate, fratele meu mi-a facut o imputernicire la notar pentru a putea vinde o camioneta, el lucrand in afara tarii.
Am dat masina unei persoane pe care o cunosteam din vedere, mi-a dat banii si am facut un proces-verbal de mana, spunadu-mi ca vom face actele de vanzare cumparare cat mai curand.
Nu a mai venit sa facem actele, ba mai mult, nu a platit nici la primarie iar de curand, am primit prin posta o amenda pentru ca nu a platit rovigneta.
Acum problema mare este ca nu mai gasesc nici hartia aia pe care am facut-o cu el de mana si nici nu mai are numarul de tel pe care il stiam.
Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Ce pot face sa scap de amenda pentru rovigneta?(cartea de identitate este la el) Cum pot dovedi ca nu fratele meu nu a fost la volan?
Exista vreo posibilitate sa radiez masina, sa o scot din circulatie?
Mergeti la politie si depuneti o plangere ca ati instrainat bunul si explicati fenomenul. Probabil ca inca mai stiti nr de inmatriculare macar. De amenda nu stiu cum puteti scapa pt ca masina a circulat in ilegalitate si nu aveti cum dovedi instrainarea ei daca spuneti ca ati pierdut PV de vanzare/cumparare. Dupa ce politia il va gasi pe impricinat atunci ati putea sa va socotiti cu el.