avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte necesare pentru construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte necesare pentru construire

Am cumparat o propietate in judetul Dambovita cu terenul aferent de 1000m.p. si doresc sa construiesc linga casa, pe teren, un garaj,iar in spatele acestuia o magazie,ptr depozitarea lemnelor, a uneltelor de gradinarit. Constructia va fi facuta din lemn, ,iar acoperisiul din onduline.Va avea de asemenea si jgheaburi ,burlane ptr colectarea apei datorata ploii. Asi dori sa stiu daca imi mai trebuie aprobare de pa primaria comunala,daca da, de ce acte am nevoie.
sigur ca va trebuie autorizatie. Sunt necesare actele de proprietate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie flanhay flanhay buna,am construit imediat dupa revolutie un garaj fara autorizatie de consructie intr-un mal de pamint. Acum linga garaj sa construit o piata iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Magazie construita la limita dintre proprietati fara acordul vecinului+ scurgere apa din precipitatii pe terenul vecin Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: detin un teren construibil, de care nu m-am putut ocupa timp de un numar de ani. Initial am ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de constructie pentru anexe MoniTomi MoniTomi Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe ... (vezi toată discuția)