avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara autorizatie

buna,am construit imediat dupa revolutie un garaj fara autorizatie de consructie intr-un mal de pamint. Acum linga garaj sa construit o piata iar cei de la piata ma tot someaza verbal sa eliberez garajul cu motivatia ca terenul apartine pietei.
mentionez ca-ci garajul nu se poate demola,pereti fiind de beton armat.
va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturii sau trimetetima la vriun tex de lege ce ma poate ajuta. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: amri , utilizator 21:31, 18 Februarie 2010
daca terenul apartine primariei nu aveti ce face.. trebuie sa va ridicati constructia de pe acesta cumva.. daca e proprietatea dvs.. nu e nici o problema.. ramaneti acolo si daca cumva doresc sa va faca ceva ii putei actiona ptr daune interese
avocatPetre a scris:

daca terenul apartine primariei nu aveti ce face.. trebuie sa va ridicati constructia de pe acesta cumva.. daca e proprietatea dvs.. nu e nici o problema.. ramaneti acolo si daca cumva doresc sa va faca ceva ii putei actiona ptr daune interese

sa inteleg ca daca terenul e al meu pot sa mi construiesc un garaj, o magazie din lemn fara autorizatie de la primarie?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa magazie lemne MihaiErik MihaiErik Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru construire ovidiu54 ovidiu54 Am cumparat o propietate in judetul Dambovita cu terenul aferent de 1000m.p. si doresc sa construiesc linga casa, pe teren, un garaj,iar in spatele acestuia ... (vezi toată discuția)
Dilema Slick_vic Slick_vic Buna ziua, am un garaj construit pe domeniu public in baza unui act notarial intre mine si ADPP, prin care se specifica clar la art.2 din conventie destinatia ... (vezi toată discuția)