avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenda ANPC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenda ANPC

Buna tuturor

am si eu o nelamurire : amenda de la OPC poate avea o valoare mai mica de 500lei?
Am fost vizitata de OPC -detin un magazin alimentar-si s-au legat de faptul ca nu am etichete cu tara de provenienta a legumelor si fructelor , si etichete cu denumirea/producatorul dulciurilor vrac.

mi-au spus ca imi trimit procesul verbal prin posta si ca acesti 500lei ii pot plati doar in 48ore de la primirea lui, ca altfel amenda e mai mare , cam 2000 ron

500 lei amenda pentru niste etichete?! :O

Atunci cand "m-au vizitat" pe mine, majoritatatea magazinelor din zona erau deja inchise, fiind avertizate ca vine OPC-ul

Pot face ceva sa platesc mai putin de 500 lei??#-o
Daca ma prindea cu alimente expirate, cat ma amenda, 10.000 lei?! :((
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:39, 1 Aprilie 2011
Sunteti siguri ca au fost inspectori OPC?Nu au cum sa va transmita prin posta procesul verbal.Procesul verbal trebuie incheiat la fata locului si sa il semnati si dvs.Il puteti semna cu obiectii sau nu.Numai in momentul in care aveti procesul verbal puteti plati amenda.Daca vi se acorda o reducere a amenzii de obicei aceasta este de 50% din cuantumul total daca o platiti in 48 h de la data primirii amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda opc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am un magazin alimentar deschis de curand, si ieri am primit vizita inspectorilor OPC. Nu aveam puse la legume si fructe etichete cu tara de ... (vezi toată discuția)
Amenda bori23 bori23 Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost amendata cu suma de 250 RON, deoarece am comercializat bunuri personale si anume: haine de care nu aveam nevoie, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)