avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea certificatului de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea certificatului de inmatriculare

pentru schmbarea certf. de inmatriculare al auto in cazul scimbarii adresei din sect. 3 in sect.5 trebuie viza de la circa financiara ? daca da de la care din ele?
Cel mai recent răspuns: alexwrc , utilizator 13:01, 1 Aprilie 2011
Trebuie viza respectiva dar de la adm. fin. din sectorul unde ati locuit, pt ca acolo aveati obligatia sa va platiti impozitele si atata timp cat nu v-ati declarat noua adresa tot in partida lor figurati cu autoturismul.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul pe firma la vanzare marfan marfan Buna ziua, Am o firma pe care vreau sa o vand. Pe ea am o masina, pe care insa vreau s-o pastrez. Stiu ca se face vanzarea de la pers juridica la pers ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in eu am vandut masina. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism dezmembrat liviuz liviuz Buna ziua, as dori, daca se poate sa ma invatati ce sa fac sa ies din urmatoarea situatie: Am detinut un autoturism Dacia 1300 (din1977) pana in data ... (vezi toată discuția)