Am o firma pe care vreau sa o vand. Pe ea am o masina, pe care insa vreau s-o pastrez. Stiu ca se face vanzarea de la pers juridica la pers fizica.
Problema: la un moment dat am schimbat sediul societatii. Din nu stiu ce motive, n-am mai inregistrat si masina la noul sector (bucuresti) in care este noua adresa. Este vreo problema? trebuie sa-i fac transferul la noul sector (si sa refac toate actele masinii???)
Multumesc
Singurul interesat in aceasta vanzare este fiscul care doreste achitarea la zi a taxelor aferente (impozitul),pentru care isi va pune viza ca poate fi instainata.La fisc veti figura cu siguranta inregistrat cu autov.la adresa pe care ati declarato cand ati cumparat autov.,cat despre inmatriculare chiar n-ar trebui sa va face-ti griji. Teoretic cine nu-si modifica actele auto in functie de sediu social (in cazul pers.juridice)sau al cartii de identitate(in cazul pers.fizice),este pasibil de amenda ,iar in cazul in care este oprit in trafic i se retine certf. de inmatriculare.Insa avand in vedere ca acum va fi israinat autov.,cu siguranta se va trece cu vederea !
Tocmai la asta ma gandesc, ca la vanzare vor veni si actele firmei (cu adresa pe sectorul 3) si actele masinii (cu adresa pe sectorul 1) Nu va fi asta o problema?
multumesc anticipat
Nu, vindeti autoturismul prin procedura normala de vanzare - cumparare. Inscrieti adresa corecta a societatii si atasati rezolutia de la Registrul Comertului prin care s-a aprobat modificarea adresei sediului social.