avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOUL COD AL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOUL COD AL MUNCII

Buna ziua !
Stie cineva cand intra in vigoare Codul promulgat de onor" presedinte ?
N-am gasit specificat nicaieri !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 1 Aprilie 2011
stiam ca azi 01. aprilie, poate e doar o pacaleala :)
La 30zile de la publicare, undeva in jurul datei de 01 Mai, de ziua muncii...:D
Scrie, in Art.IV. (penultimul) " prezenta lege intra in vigoare la 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I-a".
~ Conținut șters la cerere ~
doroiman a scris:

stiam ca azi 01. aprilie, poate e doar o pacaleala :)

Nu cred ca a fost pronuntata vreodata aceasta zi .. de cand s-a expus proiectul de lege , s-a prevazut ca intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii ADELA STROE ADELA STROE intrebare de baraj a intrat in vigoare noul cod al muncii????? (vezi toată discuția)
Promulgarea legilor privind amnistia fiscală în cazul mamelor, pensionarilor și a personalului plătit din fonduri publice Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]Presedintele tarii a semnat decretele pentru promulgarea :[/b] - Legii privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)