avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe veniturile microintreprinderilor - firma ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe veniturile microintreprinderilor - firma suspendata

Avem o firma cu activitatea suspendata din 2009, data pana la care am fost platitori de I.V. Micro. In luna aceasta vrem sa o redeschidem. Intrebarea ar fi daca putem opta pentru plata Impozitului pe veniturile microintreprinderilor pentru anul 2011 daca angajam personal odata cu deschiderea firmei.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 13:23, 1 Aprilie 2011
Nu,nu mai este posibil.
O firma constituita anterior, pentru a deveni / redeveni micro trebuia sa aibe la 31.12.2010 cel putin un angajat si CA sub prag si sa-si declare optiunea pana la 31.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprinderi katalin505 katalin505 Referitor la informaţiile apărute în mass-media cu privire la impozitarea microintreprinderilor, începând cu 1 ianuarie 2011, Ministerul Finanţelor ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata declaratii catibo catibo am activitate suspendata dei 01.08.2010. in luna mai 2011 vreau sa reincep activitatea. momentan sunt trecut ca platitor de impozit pe profit. trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi Daniela3 Daniela3 Buna seara! Am cateva nelamuriri si as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Mi-am infiintat recent o firma si as dori sa stiu in ce categorie se ... (vezi toată discuția)