avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb de apartamente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb de apartamente

Sun posesoarea unui apartament achizitionat prin programul "Prima Casa", acum 2 ani de zile. Intrebarea este, dupa 3 ani, (respectiv cand se va implini termenul de 5 dupa care se poate instraina imobilul), care e procedura in cazul in care doresc sa fac un schimb cu un apartament de 3 camere (si sa ofer diferenta) , in conditiile in care eu nu o sa am creditul achitat pana la acel moment?
Cel mai recent răspuns: ionela123 , utilizator 16:36, 22 August 2012
Nu cred ca puteti face schimbul pentru ca ap. e ipotecat pana la achitarea creditului, or, schimbul inseamna o vanzare .
cazacuioana a scris:

Nu cred ca puteti face schimbul pentru ca ap. e ipotecat pana la achitarea creditului, or, schimbul inseamna o vanzare .

dar, nu se poate ca noul proprietar sa preia ipoteca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot dezmembra un teren de 1000mp + casa in 2 parcele ... Nasvet Nasvet Buna ziua, Cum pot dezmembra un teren de 1000mp + casa in 2 parcele in conditiile in care a fost achizitionat prin creditul prima casa. Jumatate din teren ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)