FITI DRAGUTI AM SI EU O INTREBARE PENTRU DVS......IN CAZUL CAND O PERSOANA PRIMESTE O MOSTENIRE ( SOTIA DE EXEMPLU) IN CARE O SA LOCUIASCA IMPREUNA CU SOTUL DANSEI IN ACEL APARTAMENT PRIMIT MOSTENIRE....SA ZICEM PRIN ABSURD CA CELE 2 PERSOANE SOT SI SOTIE DIVORTEAZA ACESTIA TREBUIE SA IMPARTA ADICA SA FACA PARTAJUL PENTRU ACEL APARTAMENT SAU II RAMANE SOTIEI?
VA MULTUMESC MULT SI SPER CA ATI INTELES LA CE MA REFER!
In caz de divort, nu intra la partaj mostenirea unuia dintre soti. Numai in caz de deces, sotul supravietuitor are drept de mostenire asupra unei cote-parti din intreaga masa succesorala.
VA MULTUMESC....SI REFERITOR LA MSJ ADMINISTRATORULUI NU AM CUM SA TIP LA ACESTI OAMENII CARE OFERA NISTE RASPUNSURI OAMENILOR SI NE AJUTA......AM SCRIS ASA MARE FARA IMPORTANTA, NU CUM VA-TI EXPRIMAT!
Doamna, chiar nu intelegeti ca TREBUIE sa scrieti cu litere mici, exceptand inceputul frazei? Repet: acest forum are regulament, pe care daca nu il respectati, veti fi sanctionata!
Alte discuții în legătură
Partaj
lucica21
buna ziua. doresc o lamurire in legatura cu urmatoarea situatie:
daca doi tineri care sunt casatoriti legal in Spania,au un contract prenuptial acolo,
acesta ... (vezi toată discuția)
Divort
corin@
Mama vrea sa inainteze actiune de divort eu am 18 si vreau sa shtiu daca o sa am voie la partaj adica sa fac partea mea cu a ei k sa nu pierdem apartamentul
(vezi toată discuția)