Va propun urmatoarea speta: X este angajat cu norma intreaga la SC A SRL. Cum se intampla in ultimii 2 ani in Romania, X presteaza activitatile sale si catre SC B SRL, bineinteles in mod benevol, ca doar SC B SRL face parte din acelasi grup de firme. Ce posibilitati de sanctionare are SC A SRL impotriva lui X, daca acesta nu a facut ceva pentru SC B SRL, iar aceasta trebuie sa plateasca acum o suma de bani catre un tert ?
Opinia mea:
1) Teoretic, X nu poate fi sanctionat cu nimic, intrucat nu are raporturi de munca legale cu SC B SRL, neavand incheiat cu societatea respectiva un contract de munca in conditiile legii.
2) Practic, X va fi terorizat de SC A SRL, in sensul de a primi "n+1" sarcini, pana cand fie va ceda si isi va da demisia, fie va face greseli peste greseli, iar firma il va concedia pe motiv de necorespundere profesionala.
Va multumesc anticipat pentrur aspunsurile dumneavoastra.
E clar ca X nu poate fi tras la raspundere pe dreptul muncii, ci pe calea dreptului comun, daca s-a creat un prejudiciu si este vinovat de asta.
Acum ce o sa ii faca angajatorul A, in sensul de la punctul 2, nu putem anticipa...dar de dat afara nu poate, legal, decat in urma cercetarii discipinare ( pe raporturi de munca X-A).
Raspundere
goplanet
Daca mutarea este efectiva in alt birou si cu alte atributii, dar nu mi s-a modificat fisa postului intrucat am anuntat ca nu sunt de acord cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Angajare peste 45 ani
Csipi
Buna ziua,
Am fost PFA pana in ianuarie 2016, pe care l-am radiat si am infiintat o firma noua (SRL) in februarie 2016. Avand varsta peste 45 ani, daca ma ... (vezi toată discuția)