avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retragere decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retragere decizie de concediere

Buna ziua.

In data de 28.03.2011 am primit din partea societatii unde lucrez o instiintare prin care mi se comunica faptul ca departamentul unde sunt incadrat se reorganizeaza, iar postul meu se desfiinteaza. Conform art. 73 din Codul Muncii mi s-au acordat 20 de zile lucratoare de preaviz si conf. art. 65 (1) din Codul Muncii contractul de munca va lua sfarsit.
Azi, 1.04.2011, mi se trimite o noua instiintare prin care mi se comunica faptul ca s-au razgandit si ca postul meu nu se mai desfiinteaza.

Intrebarea mea este daca acest lucru este legal, deoarece intre timp eu mi-am facut alte planuri si nu mai doresc sa lucrez in firma (vreau sa ma conformez primei instiintari de concediere), dar nu vreau nici sa-mi dau demisia.

Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 1 Aprilie 2011
Da, este posibil acest lucru ... Angajatorul poate revoca măsura desfiinţării postului ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)
Concediere 65 alin.1 codul muncii Cora L Cora L are cineva un model de decizie pentru concedierea dispusa in temeiul art.65 alin.1 Codul Muncii, care sa fie, practic, de nedesfiintat? (vezi toată discuția)
Desfiintare post twinkle23 twinkle23 Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc motivele legale pentru care se pot desfiinta posturile de munca si care este procedura corecta pentru ... (vezi toată discuția)