avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere 65 alin.1 Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere 65 alin.1 Codul Muncii

are cineva un model de decizie pentru concedierea dispusa in temeiul art.65 alin.1 Codul Muncii, care sa fie, practic, de nedesfiintat?
Cel mai recent răspuns: georgiana260 , utilizator 14:02, 28 Martie 2007
daca exista asa model chiar si eu vreau sa stiu de el...;)
multumesc pt mesaj. nici macar pe aproape?!..... orice model e binevenit
si eu as dori unul......
multumim donatorului..:)
SC …………., cu sediul în ……………………., înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. …………….., CUI ………….., reprezentată legal prin …………….:

• Având în vedere prevederile Legii nr.31/1990 republicată şi a Statutului Societăţii;
• Având în vedere prevederile Codului Muncii şi Contractul Colectiv de Muncă;
• Având in vedere Decizia Consiliului de Administratie nr…………… prin care, ca urmare a reorganizarii activitatii societatii, se desfiinteaza postul de……….., ocupat de Dl. ………............;
• Avand in vedere Adresa sub nr. inreg………………. prin care s-a acordat preaviz salariatului conform art.73 din Codului Muncii ;

D E C I D E

1. Contractul de munca al dlui ………………. nr.marcă …….
încadrat în postul …………..,
în cadrul Departamentului ……………, se va desface cu data de ……………….
în conformitate cu prevederile art. 65 (1) din Codul Muncii.
2. In perioada …………………… salariatul a beneficiat de dreptul la preaviz de 20 zile lucratoare, conform art.73 din Codul Muncii.
3. Salariatul, in conformitate cu art………. din Contractul Colectiv de Munca la nivel de unitate, beneficiaza de o compensatie de ……….% din salariu net lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.
4. Prezenta decizie poate fi contestata in termen de 30 zile calendaristice de la data comunicarii la Tribunalul din circumscriptia caruia isi are domiciliul salariatul..
5. Prezenta decizie s-a intocmit in 3 (trei) exemplare si va dusa la îndeplinire de Biroul Resurse Umane, din care un exemplar se va comunica/inmana dlui ……………..
Director General
buna ziua.
in cazul in care s-au facut concedieri cf art 65 Codul Muncii - pentru dificultati economice, cum se pot face din nou angajari?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare concediere individuala ContSters740 ContSters740 Buna ziua Am urmatoarea intrebare: la desfiintarea unui contract de munca individual, din motive ce nu tin de persoana salariatului, trebuie emisa intai o ... (vezi toată discuția)
Cu ce art. incetez raporturile de munca pentru a beneficia de somaj? saftmiki saftmiki am doi gastionari la magazin societatii.Unuol dintre ei lucreaza de 4 ani si vrea sa plece si ar beneficia de somaj.Ca sa beneficieze de somaj, deoarece are ... (vezi toată discuția)
Reorganizare-desfiintare post vikipatru vikipatru In urma reorganizarii, s-a decis desfiintare postului meu. AGA dateaza 03/10/2008, mi-a fost aduss la cunostinta acest fapt, ca sunt concediata 06/10/2008. ... (vezi toată discuția)