Am o problema cu un patron al unui magazin care zice ca are dreptul la teren in fata magazinului. Eu am inchiriat un spatiu de 2 metri patrati in fata magazinului sau si ii ocup maxim 1 metru din geamul magazinului, ma tot bate la cap ca sa ma mut de acolo.Eu am o societate cu raspundere limitata si vand inghetata pe timp de vara la un automat de inghetata stradal. Eu am spatiul inchiriat de la o alta persoana juridica care a concesionat toata aleea respectiva de la primarie, si care mi-a spus sa nu ma mut de acolo nici un centimetru pentru ca patronul respectiv nu are dreptul decat la cale de acces in magazin. Mi-a dat si o hartie la mana cu o hotarare a consiliului local, pe care sa i-o arat respectivului din care reiese ca are dreptul sa inchireze toata aleea fara nici o specificatie la acel metru in fata magazinelor. Puteti sa ma lamuriti cine are dreptate in aceasta situatie?
Va multumesc.
Asa ma gandeam si eu, el crede ca are drepatate pentru ca era o lege din cat stiu eu ca ai dreptul la 1 metru in fata imobilului dar parca era valabil doar daca in fata imobilului nu este un trotuar sau o alee pietonala care sa apartina de primarie.Aleea respectiva pe care am eu inchiriat apartine de o piata care este concesionata de persoana de la care am inchiriat. Va multumesc mult pentru raspuns