avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hotarare a adunarii generale...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hotarare a adunarii generale...

Buna ziua,
S-a dat o hotarare in cadrul AG...cu termen finalizare 31 dec.2010. Pana la data respectiva nu a fost pusa in aplicare de catre presedintele asociatiei... iar de la 01. ianuarie 2011 se schimba presedintele asociatiei in urma expirarii mandatului...Noul presedinte considera acea hotarare in defavoarea unor membri si ca urmare refuza sa o puna in aplicare...cu toate ca , Comitetul executiv tine sa fie aplicata ...Are presedintele Asociatiei de proprietari puterea de a se opune aplicarii acelei hotarari in aceste conditii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:51, 2 Aprilie 2011
Păi dacă așa considerați, exact așa să le și spuneți celor din comitet. Nu aveți de gând să puneți în aplicare hotărârea și, dacă își susțin în continuare punctul de vedere să își aleagă alt președinte. Ce mare lucru...
@viorelh
Eu v-am intrebat daca locurile de parcare sunt in proprietatea locatarilor.
Nu exista cota-parte indiviza pe spatiul exterior. Care exterior?
Aveti in proprietate, in contractul casei, si loc de parcare? Despre asta intreb.

da...locurile sunt proprietatea locatarilor dar opritorul nu este pus pe un loc de parcare ci intr-o zona de circulatie din interior...pentru a nu intra altii decat cei 8 posesori de masini acolo...
Sa intelegem ca cei 8 au in proprietate exclusiva acele locuri de parcare, nu? Opritorul este pus pe proprietatea lor privata.
Si atunci ce treaba are adunarea generala sa hotarasca pe proprietatea privata a locatarilor?
Hotararea aceea este aberanta pentru ca vizeaza ceva din proprietatea privata.
viorelh a scris:

Sunt cota parte indiviza din spatiul exterior...comun...deci sunt proprietatea locatarilor...

Spatiul din jurul imobilului,de regula dupa garda de 0,90 m apartine administratiei publice locale,situatie in care adunarea generala a proprietarilor nu are autoritate sa se implice

Alte discuții în legătură

Stare de conflict opritor parcare viorelh viorelh Buna ziua Am decis impreuna cu adunarea generala inchiderea parcarii din spatele blocului cu gard deoarece era dezavantajoasa pentru noi... , multi treceau ... (vezi toată discuția)
Decizie/hotarare ag proprietari scotchro scotchro Buna ziua, Am cautat pe forum situatii similare dar nu am gasit. Prin urmare postez un set de intrebari pentru o situatie noua. Pe strada pe care locuiesc ... (vezi toată discuția)