avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc sa stiu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc sa stiu?

Buna seara,numele meu este Dima Ion si doresc sa stiu cum se aplica Legea 218/2010,si de cand.Eu avand o suma de bani restanta din partea statului pana la data intrari in vigoare a acestei legi. La suma restanta se aplica acea reducere de exemplu 15% atunci cand o sa iau acei bani.

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu daca pot da statul in judecata pentru a recupera sumele restante pe care trebuia sa le primesc cu titlu de ''indemnizatie revolutionar''? dima ion dima ion Buna ziua ,numele meu este Dima Ion si doresc sa stiu daca pot da in judecata statul Roman pentru a recupera sumele restante din anul 2004-2010 ca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu cum se aplica legea 175/2010 dima ion dima ion Buna ziua,ma numesc Dima Ion si am o restanta la cotele de intretinere de aproape 4 ani .In aceasta perioada am mai achitat din restante.Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Plafon indemnizatie cresterea copilului dupa reducerea cu 15% miara miara Pana la 1 iulie 2010 am primit pentru cresterea copilului o indemnizatie plafonata la 4000 RON. Reducerea de 15% a fost aplicata din luna iulie la suma de 4000 ... (vezi toată discuția)