avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Doresc sa stiu daca pot da statul in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Doresc sa stiu daca pot da statul in judecata pentru a recupera sumele restante pe care trebuia sa le primesc cu titlu de ''indemnizatie revolutionar''?

Buna ziua ,numele meu este Dima Ion si doresc sa stiu daca pot da in judecata statul Roman pentru a recupera sumele restante din anul 2004-2010 ca indemnizatie revolutionar. Va multumesc anticipat.
Ati putea solicita plata doar pentru indemnizatia din 2010 si 2009, restu sunt prescrise.
dima ion a scris:

nu cunoasteti legea, plx593/2010 sau mai bine spus org.53/2010

In cazul in care v-ati luat si ultimul certificat de revolutionar, dupa ultima verificare, dupa ultima lege data pt dvs. in acest sens, aveti dreptul sa va ridicati si suma de bani care s-a strans de la data la care ati depus cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu plata esalonata a indemnizatiilor pentru revolutionari CorneaCarmenElena CorneaCarmenElena Buna Seara. Tatal meu este revolutionar si i-a fost avizat certificatul de revolutionar in septembrie 2009.A mers la Buc, dupa el insa numele ii era gresit. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu? dima ion dima ion Buna seara,numele meu este Dima Ion si doresc sa stiu cum se aplica Legea 218/2010,si de cand.Eu avand o suma de bani restanta din partea statului pana la data ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie revolutionar Alexandra_2015 Alexandra_2015 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia cu care ma confrunt. Un asa-zis revolutionar, cu certificat de revolutionar, obtinut...prin ... (vezi toată discuția)