avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

buna ziua,

daca cineva a depus o plangere penala impotriva unei persoane necunoscute ca l-ar fi prejudiciat cu o suma X in domeniul IT, prin incasarea de bani din publicitate IT - necunoscuta pentru ca nu stia nunele doar un numar de identificare de la Google Adsense- isi poate retrage acea persoaa plangerea invocand mea culpa- incurcase detaliile numarul de identificare.
Cel mai recent răspuns: marius_wiz , utilizator 23:26, 1 Aprilie 2011
@marius_wiz
Ar fi bine ca acea persoana sa mearga sa isi retraga plangerea, si daca cercetarea penala continua, o propuneti ca martor. Va recomand sa va angajati avocat.
incadrea juridica a faptei o fac autoritatile de urmarire ? sau cine
Plangerea daca a fost depusa la parchet, procurorul de serviciu ii face incadrarea faptei si o trimite organului de cercetare penala competent. Daca plangerea a fost depusa de ex. la politie, organul de cercetare penala ii face incadrarea, trimite plangerea la parchet pentru inregistrare dupa care aceasta ( plangerea) revine la politie.
plangerea a fost depusa la politie , si tot la politie va trebui sa mearga cel care a depus-o pentru a cere anularea ei din eroarea sa din cauza faptului ca i-au scapat cateva detalii de IT?
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
marius_wiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere mistimist mistimist am depus lunea trecuta o plangere la politie impotriva unui autor necunoscut m-a prejudiciat cu 10.000 ron pe internet. dar acum am observat ca de fapt nu ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate.... lulu_79 lulu_79 zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)
Model sesizare politie furt sandel25 sandel25 Din sediul institutiei au disparut niste calculatoare, si-mi trebuie un model de sesizare catre politie!!!! Sesizarea se trimite catre politia capitalei, sau ... (vezi toată discuția)