Evacuarea chiriasului cu contract de inchiriere valabil, s-a admis evacuarea in prima instanta.
Calea de atac este apelul sau recursul??
Unde scrie asta?
Multumesc.
In Codul de procedura penala. Mai precis art. 282 ind.1 mentioneaza in clar care sunt hotararile judecatoresti care nu sunt supuse caii de atac a apelului. Daca evacuarea a fost intr-un litigiu comercial, hotararea are doar calea de atac a recursului. Daca proprietarul si chiriasul sunt persoane fizice si litigiul a fost unul civil, hotararea este atacabila cu apel.
Art 282 ind 1 C.proc civ " nu sunt supuse apelului..... si litigiile ar caror obiect are o valoare de pana la 100 000 de lei inclusiv" - se poate spune ca evacuarea se incadreaza aici, si se ia in calcul chiria pe o anumita perioada ca si valoare a litigiului??
Recus dau apel?
ioanandrei
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie :
Intr-o CAUZA EVALUABILA IN BANI , val. peste 100.000,0 Ron , in care INSTANTA DE FOND a fost TRIBUNALUL- ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune
mita1978
Detin un teren intravilan pentru care am platit impozit in ultimii 20 de ani -lucru dovedit prin chitantele de la primarie _ darbpe care nu l.am lucrat eu ci o ... (vezi toată discuția)
Cale de atac. partaj
aadynna
faptul ca pe parcursul judecatii din suplimentul raportului de expertiza a rezultat valoarea imobilului peste 1 miliard ROL este de natura sa modifice calea de ... (vezi toată discuția)