avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Convocare la Conciliere
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Convocare la Conciliere

Salut , am si o problema , am fost lovit de cineva care avea asigurare la euroins , mi-am reparat masina in baza dosarului de dauna cu accept de plata cu tot si cu dosar inchis adica doar plata mai trebuie facuta de care asigurator serviceul , totusi plata nu a fost facuta si service ma cheama pe mine la convocare la conciliere , si ca eu sa platesc suma ptr reparati , au o factura pe numele meu dar scrie de asigurator pe ea , si daca nu platesc o sa ma dea in judecata pe mine nu pe asigurator , eu de ce am picat la mijloc?
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 21:41, 5 Aprilie 2011
Daca aveti acceptul de plata puteti sta linistit. Nu trebuie sa platiti nimic.Cu siguranta veti castiga daca se va ajunge in instanta.
Service ne-a spus ca nu poate sa dea in judecata firma de asigurari , ca persoana careia i-a prestat serviciile sunt eu si nu , EUROINS .Totusi nu se va ajunge la Service vs EUROINS si eu voi iesi?
Acceptul de plata al asiguratorului va scoate din impas in sensul ca in instanta dv il veti chema in solidar pe asiguratorul care a dat acceptul si care conform legii este obligat sa plateasca. Nu va speriati de amenintarile celor din service. In zona mea niciun service nu mai accepta sa repare masini pe polite de la cei doi asiguratori vestiti, ci numai cu banii in mana.
Litigiul trebuie rezolvat intre service si asigurator.
Pai asta cred si eu , dar avocatul Serviceu spune ca nu poate sa dea in judecata firma de asigurari , este adevarat ce zice sau doar vrea sa puna presiune ca eu sa platesc si dupaia eu sa ma judec cu EUROINS

Alte discuții în legătură

Despagubire neachitata milu claudiu milu claudiu In 2010 iulie am avut accident cu un asigurat Euroins,in data de 15 noiembrie 2010 s-a emis factura pentru despagubire catre asigurator nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata a companiei de asigurari lemontee lemontee Buna ziua, Am o problema cu societatea de asigurari, care nu vrea sa plateasca dosarele de daune, telefonic spunandu-ne ca nu gaseste dosarele, desi sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna rca euroins cluj codruta_coco codruta_coco Acum un an am fost lovita in spate de un taximetrist ce avea rca la Euroins.Dupa multe probleme cu dosaru de despagubire( sunt din cluj dar nu am vrut sa repar ... (vezi toată discuția)