avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa foarte multi ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa foarte multi ani

In anul 1947, strabunicul a cumparat un f.mic teren -150m.p.- in buzau cu act de vanzare-cumparare facut la avocat, pe care scrie ,,Administratia de constatare'' si este trecut in registrul de transcriptiuni al tribunalului buzau. In anul 1969 face testament la notar de stat (pe baza acelui act din 1947) si lasa casuta si terenul fiicei si nepoatei care insa nu au facut succesiunea dupa decesul sau. In 2010 moare fiica si ramane nepoata (67 ani). Ce poate face aceasta pt a obtine un titlu de proprietate sau certificat de mostenitor? Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 03:51, 2 Aprilie 2011
Titlu de proprietate nu poate obtine. Certificat de mostenitor-da, dezbatand succesiuni succesive: dupa bunic si dupa fiica acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune pe un teren lasat prin testament de la tata la fiu MarianCristian MarianCristian Buna ziua Comunitate, va prezint pe scurt situatia cu care ma confrunt. Strabunicul meu cumpara cu Contract V.C. in 1927 un teren in Bucuresti, Raionul Tudor ... (vezi toată discuția)
Mostenire Felicia1955 Felicia1955 Am primit de la bunicul meu prin testament un teren intravilan de 19 ari. Testamentul este redactat in anul 1960. Mostenitorii legali ai tuturor celorlalte ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)