avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma

vreau sa cumpar un srl ce acte imi trebuie si unde sa ma adresez?e firma nou deschisa nu are datori si vreau sa o trec de pe numele individului pe numele meu ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
nicohu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 16:41, 3 Aprilie 2011
Va recomand sa deschideti propria afacere. Cumpararea unui SRL implica si alte situatii pt. dvs. ( preluare datorii, etc)
Si cheltuielile sunt mai mici.
Preluarea unei societati comerciale, presupune anumite riscuri, pe care, probabil, le cunoasteti. Puteti eventual sa verificati societatea la ANAF (situatie datorii) si ORC (stare firma), lucru care nu exclude si alte eventuale "surprize".
In vederea intocmirii documentelor, puteti sa va adresati unui avocat sau consilier juridic specializat in domeniu sau chiar biroului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului (aici vi se intocmesc doar actele).
Mult succes!
va poate cesiona actiunile, dupa care actele se depun la ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intenționez să cumpăr un srl care activează ca magazin alimentar. ce trebuie verificat înainte de achiziție, și cum se poate face asta? syca_89 syca_89 Buna ziua Intentionez sa achizitionez un SRL care activeaza ca si magazin alimentar. ce trebuie si cum pot sa il verific inainte de achizitie? care este ... (vezi toată discuția)
Vanzare societate comerciala Daniela Nedelcu Daniela Nedelcu sunt contabil la o societate comerciala cu activitate de comert (bar) ai carei actionari sunt in varsta si doresc sa vanda firma unei terte persoane.va rog sa ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru cei care preiau firme cu datorii alex_juve alex_juve Exista unele solutii pentru cei care preiau firme cu datorii pentru ai impiedica a face acest lucru ....am un caz in care un prieten a recurs la aceasta masura ... (vezi toată discuția)