avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Solutie pentru cei care preiau firme cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Solutie pentru cei care preiau firme cu datorii

Exista unele solutii pentru cei care preiau firme cu datorii pentru ai impiedica a face acest lucru ....am un caz in care un prieten a recurs la aceasta masura si SURPRIZA i sau luat banii si firma este tot pe numele lui ...exista vreo posibilitate ca acel om sa numai poata prelua astfel de firme....
Cel mai recent răspuns: alex_juve , utilizator 06:47, 23 Martie 2010
nu inteleg cu a preluat-o? nu ainregistrat constractuld ecesiune la ORC? pai, un exemplar de pe contract si de pe hotararea de vanzare si preluare firma, tre buie sa aibe si amicul dvs si in acest caz, poate introduce el actele la orc..
El lea semnat a primit exemplare ale actelor dar declaratiile notariale au ramas la ei....oricum el nu mai vrea sa cesioneze firma vrea decat ca asta sa plateasca sai puna bete in roate cumva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma simion nicoleta simion nicoleta buna ziua as vrea sa preiau o firma de la cineva care pleaca din tara firma are ceva datori la stat si la furnizori intrbarea mea este daca preiau aceasta ... (vezi toată discuția)
Calitatea de administrator trebuie anuntata obligatoriu la orc/ cata emil cata emil Buna tuturora, in 2003 am cesionat prin act notarial firma si toate partile sociale unui prieten care a dobandit si calitatea de Administrator . In 2004 ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale sebopr sebopr Buna, Am cedat 90 de parti sociale din o firma unui domn impreuna cu functia de administrator si schimbarea sediului firmei prin contract notarial, iar apoi ... (vezi toată discuția)