Buna,
Am cedat 90 de parti sociale din o firma unui domn impreuna cu functia de administrator si schimbarea sediului firmei prin contract notarial, iar apoi domnul nu a mai fost de gasit sa mearga la registrul comertului sa depuna restul actelor. Acum au venit niste amenzi pe numele meu de la finante pt ca eu nu m am mai ocupat si nu s au depus declaratii samd.
Ce valoare are contractul de cesiune facut in fata notarului?
Cum pot sa oblig persoana respectiva sa isi inregistreze firma la registrul comertului si sa nu mai fie pe numele meu?
Din ce punct de vedere doriti sa stiti care este valoarea unui act notarial?
Sa inteleg ca nu doriti sa platiti d-voastra taxele la registru si incercati sa-l obligati pe cel care a preluat firma sa o faca? Nu aveti cum sa-l obligati, asa ca pana nu va rezolvati problema la registrul comertului o sa figurati tot d-voastra administrator si asociat. Si mai ales nu aveti cum sa va "aparati"pentru ca legea va da posibilitatea sa inregistrati aceste acte. Nu prea aveti scapare... intr-un mod simplist asa cum doriti.
Vanzare firma
lenuivan
vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o)
Ce acte tb sa intocmesc?
- (vezi toată discuția)