am un teren de 1000mp pe care il detin de 21 ani impreuna cu tatal meu care din pacate de 8 ani a murit . Pe acest teren nu am acte deoarece in urma cu 10 ani tatal meu a facut un schimb de terenuri cu un vecin de-al nostru ca acesta sa-si faca casa .Terenul care vecinul meu a facut casa este o mostenire a mai multor persoane din care face parte si TATAL meu . Vecinul meu din pacata a murit si el la scurt timp dupa ce a murit tatal meu si nu am mai facut acte pe acest teren de 1000mp . Terenul acesta de 1000mp dupa cum am inteles la randul lui e o mostenire a altei famili care ar vrea sa-si ia mostenirea inapoi si nu stiu ce si cum sa fac .VA ROG DINSUFLET DACA AM FOST INTELES SA-MI DATI SI MIE UN RASPUNS CA SA STIU CE AM DE FACUT ?
problema f incurcata. mergeti sa va studieze actele un avocat care sa va indrume exact. ati facut vanzarea bunului altuia. mai mult veti avea de plata, deoarece ati vandut si ce mosteneati si ce nu mosteneati...adica ati vandut implicit si loturile care erau ale celorlalti mostenitori.
sincer sa fiu nu prea stiu dar saptamana asta o sa aflu pt ca o sa merg l primarie si o sa va contactez iar daca nu va suparati dar daca am platit paqna acum ???