avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul tatalui cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul tatalui cu copilul

Nu sunt lasat sa-mi vad copilul decat supravegheat cot la cot cu parintii fostei sotii. Am dreptul sa-mi vad copilul fara sa fiu deranjat de acestia, si sa-mi creez un program de activitati cu copilul asa cum cred eu de cuvinta? Fosta sotie nu-mi permite acest lucru.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
gambit, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 13:55, 2 Aprilie 2011
Aveti un program de vizitare stabilit de instanta?
daca nu avetoi program de vizitare stabilit in acets sens trebuie sa promovati in instanta actiune pt (re)stabilire program de vizitare minor
Un program de vizitare ar limita zilele si orele la care eu as putea sa-mi vad copilul. Decizia a fost ca fiind inadmisibil programul de vizitare cerut atat timp cat sotia nu mi-a interzis accesul. Acum s-au schimbat lucrurile.... nici macar un program de vizitare nu-l pot numi pentru ca este mai degraba un program de observare. Imi scuzati sarcasmul dar sunt nerabdator dupa un an de zile de alienare fata de copilul meu sa pot sa particip activ la cresterea dezvoltarea lui emotionala, nu doar sa-l vizitez. Voi actiona in instanta, si sper sa ma pot exprima suficient de bine pentru a castiga copilului meu obtiunea de a fi si cu tatal lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
gambit, utilizator
Veti castiga cu siguranta un program de vizita! Mai ales ca se vede, cel putin din ce scrieti aici, ca aveti un interes real fata de cresterea, educarea si ingrijirea copilului.
Castiga si cei care nu considera ca au vreo obligatie fata de copil, dar il cer la program doar ca sa arate cat de "tati" sunt ei, fara a-i interesa ca acel copil trebuie sa manance, sa se imbrace, sa mearga la gradinita, scoala, are nevoie de medicamente, etc.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)
Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație? Teddy71 Teddy71 Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si \"instruindu-l\" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a ... (vezi toată discuția)