avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT FORMARE PROFESIONALA-CONSULTANTA.URGENTA.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT FORMARE PROFESIONALA-CONSULTANTA.URGENTA.

Buna ziua,

As dori sa discut o problema foarte importanta pentru mine si am nevoie de consultanta in ceea ce priveste dreptul muncii si ce ma sfatuiti sa fac. In luna aprilie o sa am prima infatisare si sunt relativ disperat daca pot spune,pentru ca fostul angajator solicita o suma deosebit de mare in comparatie cu valoarea cursurilor efective.
Pe scurt , am urmat 2 cursuri de formare profesionala , dintre care doar pentru unul am incheiat un act aditional. In luna ianuarie am demisionat iar acum angajatorul m-a chemat in instanta pentru recuperarea fondurilor banesti investite.
Am nevoie de niste sfaturi si ce sa fac pina la sf.lunii aprilie cand este prima infatisare.
VA multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 2 Aprilie 2011
Dati-ne mai multe detalii despre durata cursurilor, ce contine actul aditional la c.i.m. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariala ptr formare profesionala Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Angajatorul a suportat toate cheltuielile ptr formarea profesionala a unui salariat. La scurt timp dupa terminarea cursurilor si obtinerii ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca Dan Bogdan Dan Bogdan Buna ziua...ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez la o societate cu care am semnat un contract pe perioada nedeterminata,dar la care ulterior am semnat si un ... (vezi toată discuția)
Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)