Buna ziua...ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez la o societate cu care am semnat un contract pe perioada nedeterminata,dar la care ulterior am semnat si un act aditional,referitor la o perioada de training de 10 zile la care am participat in afara tarii.
Cum in perioada ianuarie-iunie 2010 nu mi s-au achitat drepturile salariale (aprox. 7000 ron) am purtat o discutie cu angajatorul,discutie referitoare la posibilitatea obtinerii, cumva,candva,a salariilor restante...ca de obicei am primit doar promisiuni,ca in atatea alte cazuri,iar in momentul in care mi-am exprimat intentia de a demisona de la locul de munca am fost "avertizat" cu referire la acel aditional cum ca voi iesi in pierdere cand ne vom socoti,eu vs societatea respectiva.
As avea 2 intrebari: 1) cat de valabil este sau daca mai este,in cazul meu,acel contract referitor la perioada de training si care ar fi optiunile mele in cazul in care demisionez de la aceasta societate si 2) care sunt optiunile mele sau sansele de a-mi obtine salariile restante?
Va multumesc.
Ce contine acel act aditional la c.i.m.? ... la prima vedere, acesta incalca anumite prevederi legale ... pentru a nu avea initiativa incetarii c.i.m. in cazul participarii la cursuri de formare profesionala pe o perioadă de cel puţin 3 ani de la data absolvirii cursurilor sau stagiului de formare profesională ar trebui ca durata cursului sa fie mai mare de 60 de zile.