avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt deosebit de grav
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt deosebit de grav

a furat din patrimoniul statului cu mai multe persone prejudiciul fiind de 2 miliarde unul fiin la prima abatere iar al doilea fiind recidivist la ce pedepsa se ppoate astepta?fiind judecati in libertate.:(( ajutati-ma va rog cu o parere ce sa fac
?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
andrei geanina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:18, 2 Aprilie 2011
Din nefericire,avand in vedere cuantumul prejudiciului,care duce la aplicarea disp.al.3 si 4 ale art.209 c.pen si care da si gravitatea deosebita a faptei,este greu de presupus ca sanctiunile penale vor fi fara privare de libertate,chiar daca inculpatii nu sunt arestati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 209 betzyvoiu betzyvoiu Salut,in cateva zile mi se incheie ancheta si parchetul va trimite dosarul in instanta.Fapta este furtul din locuinte,pe timp de noapte impreuna cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Minor - furt calificat mieka18 mieka18 In situatia in care un minor de 15 ani savarseste o infractiune de furt calificat al carei obiect consta intr-o suma de bani - in speta de fata 25 mil vechi - ... (vezi toată discuția)
Furt calificat? denisa123 denisa123 Buna ziua! Am si eu un prieten care are urmatoarea problema: a furat dintr-un atelier niste fier vechi, l-a dus la un centru de fier vechi si l-a vandut, ... (vezi toată discuția)