avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intrebare in legatura cu depunere dosarului pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intrebare in legatura cu depunere dosarului pentru acordare loc casa

Buna ziua.Am si eu o intrebare .Vreau sa-mi depun dosarul la primarie pentru acordare loc casa intr-o localitate in care mi-am facut mutatie de circa 6 luni.Problema ar fii ca in localitatea in care am locuit cu parintii pana acum 6 luni am ramas cu niste datorii la financiar pentru ca nu am radiat o masina.Ma poate afecta in vreun fel acest aspect ,faptul ca am niste datorii intr-un alt oras? Cu stima.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Masina radiata sorol sorol Buna ziua.Am o masina marca logan inregistrata la primarie la care nu am platit impozitul din 2009.Astazi m-am dus sa platesc si sa iau dosarul masinii sa o ... (vezi toată discuția)
Este masa succesorala afectata in cazul meu? ContSters85334 ContSters85334 Suntem 6 frati, parintii sunt decedati, vrem sa facem partaj succesoral in situatia urmatoare: 1.O sora care a locuit permanent la casa parinteasca a primit ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor vladgrigoras vladgrigoras Buna ziua, Am sa incerc sa prezint pe scurt situatia prin care trec in acest moment, rugandu-va sa ma ajutati, daca este posibil, cu un raspuns. In anul ... (vezi toată discuția)