avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestaþie executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestaþie executare

Poate fi anulat un proces verbal cheltuieli executare pentru motivul că deşi a fost emis după înregistrarea cererii de executare este emis înainte de încuvinţarea executării?
Procesul verbal a fost comunicat debitorului odată cu somaţia, după ce s-a obţinut încuvinţarea executării.
A fost încălcată o procedură anume?!
A fost prejudiciat debitorul?!
Poate fi o nulitate relativa, prin care nu va creaza nici un prejudiciu, Oricum trebuie sa platiti acele cheltuieli. O astfel de contestatie va poate aduce neajunsuri, alte cheltuieli in plus sau chiar si o amenda daca solicita in instanta creditorul "invocand intarzierea cu rea-credinta a executarii silite"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie la executare. dadural dadural Poate fi redactat procesul verbal pentru cheltuieli de executare silită la data înregistrării cererii de executare la BEJ, pentru cheltuielile constatate la ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in cazul in care mi sa spus ca sa anulat un pv si de fapt dupa cateva lunai primesc ca figurez cu datorii adina23 adina23 In iarna acestui an, pe 14.01.2008, sotul meu a primit o amenda auto ptr ca nu avea actele la el, 150 in 48 de ore sau daca nu 300 ron. Uitandu-ne mai bine, ... (vezi toată discuția)
Amenda veche de 9 ani LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua! Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. In urma cu 9 ani de zile (pe vremea cand eram minor) am primit o amenda RATB pentru ca nu asi fi avut bilet. ... (vezi toată discuția)