in decembrie mi s-a retinut permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni fiind inregistrat si de camera de luat vederi din masina politiei.am vre-o sansa sa castig procesul cu ei avand in vedere ca pe strada era polei,marcajul pietonal inexistent sau sters in totalitate,si nr.meu de la masina nu se vede absolut deloc pe inregistrare deoarece era murdar rau:(
Buna ziua,
Revin cu niste actualizari.
Am depus contestatie in instanta impotriva procesului verbal de contraventie in termenul prevazut de lege si mi-am recuperat permisul de conducere pana la sentinta.
Au fost trei termene de judecata la care din partea politie nu s-a prezentat nimeni si nici nu au fost depuse dovezi la dosar.Din partea mea sunt declaratile a doi martori care sustin ca agentul de politie nu mi a permis sa citesc procesul verbal si nici sa adaug la rubrica alte mentiuni punctul meu de vedere.In aceste conditii am sanse sa castig procesul ? Si daca daca voi castiga procesul ..cu sentinta data de la judecatorie pot sa merg mai departe si sa dau in judecata politia romana sau agentul ( nu stiu daca am voie sa dau in judecata agentul de politie ) pentru despagubiri? ( am fost nevoita sa stau fara permis 10 zile din momentul in care a expirat perioada de valabilitate pana am primit copia pv acasa )