am fost intr un hipermarket sa cumpar niste produse.am cumparat 5 produse de aceelasi fel,ajungand la casa casierita a observat ca pe un produs din cela 5 era alt cod de bara....apoi mi a scazut acel pret mic si mi a scanat la pret normal..dupa ce am platit a venit paza care m a dus in camera de supraveghere...mi au spus ca ma au pe filmare cand am aplicat acel cod de bare pe cel original al produsului.specific ca pretul real era de 50 de ron si codul de bare fals era de 6 lei..si eu si ei am chemat politia..acestia cand au ajuns si au cerut filmarea paza au spus ca nu au nici o filmare.....eu stiu ca paza ma putea retine decat daca aveau probe impotriva mea.cand am ajuns la politie am aflat ca ei m au mintit ca m au filmat....si sa aflu cu stupoare ca o angajata de a lor a dat o declaratie ca ea m a vazut cand ma indreptam spre casa am lipit acel cod de bare...eu cred ca ai au crezut ca m au prins pe filmare si cand si au dat seama ca m au retinut degeaba au pus acea angajata sa scrie acea declaratie.....eu lucrez intr o institutie....seful meu l a sunat pe seful de la circa de pol unde am fost dus si i a zis ca sunt angajatul lui si a fost o neintelegere....cel de la pol dupa ce a citit declalatile si tot ce era de citit mi a spus ca a fost o confuzie si sa ma duc linistiy acasa...am mai vb cu 3 avocati si mi au spus sa i dau in judecata pt retinere abuziva....am stat cam o ora pana ce avenit pol,hartuire,mai e si declaratiea falsa a acelei angajate si cei de la acel hiper market au scris in plangere ca eu i am pagubit de 250 de ron....adica ei mi au impus toate cele 5 produse cand de fapt ar fii trebuit decat acel care avea acel cod de bare fals...politia mi a zis ca asta e inca o greseala de care pot profita.specific ca paza a vb urat cu mine....eu a tb sa lipsesc vro 3 ore de la muca....ar fii mai multe de zis dar asa ca idee ce parere aveti?
eu cred ca am probe temeinice....nu au probe impotriva mea....decat declaratia falsa a angajatewi....ei erau obligati sa aiba camerele in functiune.ori le au avut si nu au gasit nimic care sa ma incrimineze ori le aveau oprite si faptul ca ei m au acuzat ca i am pagubit cu 250 de ron cand de fapt e vb doar de 35 de ron.ideea e ca eu nu am lipit acel cod de bare...am copil de 8 luni si i am cumparat produse pt el de 3 mil si ceva si mai aveam bani in buzunar...ideea e ca eu sunt f intrigat de faptul ca ei la inceput m au acuzat de furt si ca apo cand au vazut ca nu au cum au incercat sa faca tot posibilul sa ma scoata vinovat...ar fii f multe de zis.eu v am zis mai pe scurt.comisarul de la pol mi a zis ca am destule probe sa i dau in judecata.probele le am enumerat mai sus
Cu tot regretul,nu cred versiunea dvs.cum probabil nu cred multi dintre colegii de forum care au o anumita experienta profesionala si de viata.
Cred ca ati scapat datorita lipsei de probe si probabil datorita unor oarecari posibile interventii
Nu cred ca exista vreo declaratie scrisa a persoanei care pretinde ca ati fost vazut schimband codul de bare pentru a fi acuzata de fals in declaratii.
Probele despre care sustineti sunt insuficiente in opinia mea.
Totusi,formulati o plangere pentru denuntare calomnioasa impotriva angajatilor firmei de paza care a solicitat ajutorul politiei,desi ar fi bine ca aceasta plangere sa o formulati dupa obtinerea ordonantei procurorului de scoatere a dvs. de sub urmarirea penala
Eu inclin sa cred patania cestui domn.
Sunt multe persoane care fura din hypermarketuri,schimband codul de bare,la un pret mai mic.
Unii dupa ce schimba pretul,se desisteaza,si lasa produsul cu pretul schimbat pe raft,iar omul de buna credinta,merge cu el la casa.
Plangere penala pentru privare de libertate in mod ilegal.
Solicitati filmarile video,audierea martorei,care va recunoaste ca a fost pusa sa smeneze si sa delcare fals.
Plangere penala pentru denuntarea calomnioasa.
Succes.
declaratia acelei angajate exista deoarece eu am vazut o cu ochii mei...mi a fost aratata la politie.de ce spuneti ca e mai bine sa depun plangerea dupa neinceperea urmaririi penale?eu nu mint cu nimic din ce am scris.nu as avea de ce si mi ar fii mai usor sa aflu ce ma intereseaza spunand adevarul
denunt???
Manole Dumitru
Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)