avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot rezolva un santaj?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot rezolva un santaj?

Acum 2 ani,am avut o relatie cu un baiat .Fiind la varsta de 13 ani si nestiind cum sta treaba cu interentul , acesta m-a prostit convigandu-ma sa ma dezbrac la webcam.M-a filmat si a pastrat filmarile pe care le are si la ora actuala.Eu am aflat de aceste filmulete anul trecut.Stia k stateam cu un alt baiat si k imi incepusem viata sexuala cu acesta.Si de atunci a inceput sa ma santajeze...Imi zicea ca daca nu ma culc si cu el i le va arata prietenului meu.Nu l-am crezut k are filmulete sau mai stiu eu ce dar mi-a aratat k are si totusi am crezut ca nu i le va arata prietenului meu si totusi a facut-o.Dupa ce m-a despartit de el pe baza acestor probe,am incercat pe cale amiabila sa nu posteze acele filmulete si el zicea sa ma culc cu el de cate ori vrea si are chef pt nu a posta acele filme.Si intr-o seara m-a sunat si m-a pus sa scriu pe messenger ce imi zicea el la tel ca sa nu posteze nik.Si suna km asa....Eu:Ce faci ? El : bine mamico :x Eu: Cand ne mai intalnim ? El: sambata ,,,vreau sa te fac sa te simti bine si numai chestii dastea si cred ca el are si aceste documente . Eu i-am dat ignore ,,,Mi-am schimbat si nr de telefon sa nu ma mai caute si totusi el il cunoaste pe noul meu iubit i-a aratat si lui dar i-am exp si m-a inteles si totusi nu stiu ce sa fac ? Ma are la mana cu tot ! Si daca as merge pe cale dreapta nu stiu daca am vreo sansa sa-i fac ceva.Vreau un sfat! ce as putea face in acest caz .Pot fi contactata si pe adresa de e-mail : xstyna@ yahoo.com.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 20:35, 4 Aprilie 2011
Despre internet si webcam - observ ca stii destule, dar de politie nimic?
Cred ca e cazul sa apelezi la organele de politie si poate nu ar fi rau ca pe viitor sa te abtii sa satisfaci fanteziile oricarui baiat prin intremediul mijloacelor mentionate mai sus.
Consider ca menirea si scopul cu care este infiintat acest forum este SA AJUTAM in nnici un caz sa judecam. Tinerii au tendinta asta de a se conditiona si de a se ameninta cu privire la divulgarea informatiilor de natura sexuala datorita faptului ca sunt considerate TABU de catre oamenii cu perspectiva ingusta.
Tinerii, domnule MIXAM fac sex , asta este o certitudine, insa nu trebuie sa fie constransi sa ofere favoruri sexuale si in timp sa se compromita tocmai ptr ca oamenii care ii pot ajuta sunt ocupati sa-i judece.
Formulati plangere penala pentru santaj,conform art.294 c.pen,la politia sau parchetul competente teritorial,preferabil la parchet,impotriva persoanei care v-a filmat.
Aceste organe abilitate de catre stat au logistica necesara pentru a face flagrantul cerut de lege pentru aceasta infractiune.
Este bine ca in viitor sa capatati maturitatea necesara pentru a evita astfel de situatii producatoare de neplaceri,dar mai ales care pot arunca o "eticheta" negativa asupra prezentului si viitorului dvs in societate
@cristina87

Am facut doar niste remarci si sugestii pentru viitor. Apoi apreciez ca oricine este obligat sa faca ceva impotriva vointei sale trebuie sa se adreseze organelor de politie.
plangere penala neaparat.
numai ca vor afla si parintii tai.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori aditzaadrian aditzaadrian buna ziua.daca fata are 15 ani si 11 luni si baiatul are 19 ani si au intrtinut relati sexuale si fata a ramas insarcinata dar a fost de akord cu totul si ... (vezi toată discuția)
Un furt calificat, minor, situatie grava, viitor la scoala mariaantonescu mariaantonescu am fost la cumparaturi in carrefour cu parintii si eu ( doar eu, parintii mei nu au stiut) am furat produse in valoare de 140 ron. le-am achitat, au fost ... (vezi toată discuția)
Discutie messenger rebben rebben Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa ... (vezi toată discuția)