avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar?

Buna ziua,
In urma cu 2 ani ,prietenul meu a facut un credit la banca,din care a cumparat o masina;insa datorita unor probleme...a trecut masina pe numele meu.Acum noi ne-am despartit,si el vrea sa ii fac acte la masina,insa eu nu sunt de acord.Intrebarea mea este : poate sa ma ''oblige'' cumva legal sa ii fac acte?:(:(
Va multumesc, :(:((:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 04:33, 3 Aprilie 2011
Va poate actiona in instanta, fie pentru pentru recuperarea masinii, a valorii ei sau a unei parti din valoarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ....executare silita, m_floris_28 m_floris_28 Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat: povestea mea e urmatoarea: in urma cu 3 ani am facut 2 credite de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Obligatie morala sau legala? gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna seara. In august 2011 fostul meu prieten a contractar un credit la banca si o parte din suma obtinuta a folosit-o ca sa imi achizitioneze un autoturism ... (vezi toată discuția)
Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)