avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare date de la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare date de la primarie

am solicitat copi la primarie dupa titlul de proprietate al unui cetatean pe care doresc sa-l dau in judecata pt anulare titlu dar functionarii de aici mi-au spus ca nu au voie sa dea asemenea date,si sa ma adresez instantei care poate solicita aceste date
.Estecorect ?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:48, 5 Aprilie 2011
cred ca da, fa actiunea si ceri instantei sa-i puna in vedere primariei sa depuna o astfel de copie.
La termenul la care trebuie sa propuneti probe, solicitati instantei sa emita o adresa Comisiei locale prin care sa-i puna in vedere sa comunice la dosarul cauzei titlul de proprietate emis paratului impreuna cu documentatia care a stat la baza emiterii acestui titlu.
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat
si ce va face pe dvs sa credeti ca primaria, sau comisia locala, detine copii dupa titlurile de proprietate? Titlul de proprietate este un document unic, nu se intocmeste in dublu exemplar...si se preda titularului de drept, sub semnatura.
Parerea mea, procedati in modul descris de userul @justicemn, cu singura diferenta ca puteti solicita de la OCPI copie dupa cotorul titlului. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar reconstituirea dreptului de proprietate mihaelamariaana mihaelamariaana Unde se afla arhivate dosarele care au stat la baza emiterii titlurilor de proprietate pe baza legii 18 din 1991.In ce conditii se obtine un duplicat dupa ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietar aiurelu36 aiurelu36 buna ,mama locuieste intro comuna din jud PH,iar casa ei este construita in1966 pe un teren mostenit (are rol)dar nu re titlu de propietate,in spt. 2009 o ... (vezi toată discuția)