avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt deosebit de grav
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt deosebit de grav

furt cu preziudiciu de 2 miliarde bani vechi in mod cu alta persoana prin efractie furtul fiind din patrimoniu statului sunt ceretat ptr savarsirea infractiunii de furt calificat prev. de art. 208 al. 1-209 al.1 lit. a cod penal ,cu aplic.41 al. 2 cod penala si art. 37 lit.b dod penal sunt recidivist si sunt arestat la domiciliu timp de 29 de zile la ce sentinta ma pot astepata?
sau am sanse de scapare ?va rog din tot sufletul ajutatima ca nu stiu ce sa mai fac #-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:32, 3 Aprilie 2011
sanse nu prea aveti..
Arestul la domiciliu nu exista in procedura penala romaneasca!
Pedeapsa e mare, iar in plus sunteti si recidivist!
Ar trebui sa va asteptati la o pedeapsa ridicata!

Angajati-va un avocat care sa va minimalizeze pedeapsa.
Din ce spuneti pare ca nu scapati fara executare.
Cand ati mai fost condamnat?
Si la ce pedeapsa?
Fara a vedea actele si lucrarile dosarului,nimeni nu poate prevedea cam care ar fi cuantumul pedepsei care va va fi aplicata.
La incadrarea juridica la care va referiti,datorita faptului ca aveti si antecedente penale,este foarte probabil,aproape certa aplicarea unei pedepse cu executare prin detentie.
Recomandarea ar fi sa manifestati o atitudine sincera la urmarirea penala si la cercetarea judecatoreasca,sa achitati cat de mult puteti din prejudiciul cauzat prin infarctiune pentru a putea beneficia de o reducere a limitelor pedepsei cu 1/3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt pe timp de noapte,adica magazin spart alis04 alis04 prietenul meu impreuna cu un alt baiat au fost prinsi cand au spart un magazin....nu aveau produsele la ei dar se aflau langa magazin.au recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)
Furt deosebit de grav geanina toni geanina toni furt din patrimoniu statului casa avand 6 propietari propieterii au facut evaluare la casa si au ajuns ca valoreaza la suma de 12 miliarde bani vechi acesta ... (vezi toată discuția)
Ramas fara cale de atac ? Lauraella21 Lauraella21 Prietenul meu a fost condamnat in baza art.208 alin.1 raportat la art.209 alin.1 lit.a, g şi i cod penal, cu aplicarea art.3201 cod proc.pen., la o ... (vezi toată discuția)