avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita bunuri mobile
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita bunuri mobile

Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul cu 25%nu am am mai putut sa platesc si aceasta rata, deoarece mai am un credit mai mare la care abia reusesc sa platesc rata lunara.
Am primit o comunicare de la banca respectiva ca ma executa silit daca nu platesc intreaga suma de 5000 lei pana pe 08.04.2011.
Ce inseamna asta mai exact?
Mentionez ca nu am casa pe numele meu, iar singurele bunuri sunt un autoturism vechi de 11 ani, 2 televizoare, o masina de spalat, frigider si cam atat.
Vin sa imi ia aceste bunuri sau imi pun poprire pe salariu?
Au voie sa faca asa ceva?
Am auzit ca daca depun pana pe 08.04.2011 o suma de bani de 200-300 lei se revine asupra executarii?
Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: marilin , utilizator 11:30, 6 Aprilie 2011
Adriana, cf "micii reforme" incuviintarea executarii se ia pe titlu si nu pe modalitatea de executare cum era inainte.
Nu prea inteleg ce inseamna. nedumerirea mea este de ce nu imi pun poprire pe salariu si vor sa imi ia vechiturile din casa?
Multumesc
Asdori un raspuns cat mai repede.Fata mea a facut un credit la o banca si nu a mai platit ratele ptr ca de 9 luni nu mai are servici.Am primit mai multe avertizari de la banca dar nu le-a putut plati .azi a venit o hartie de executare silita in termen de cateva zile.Ce se poate intampla.?Ea nu are servici si nici vreun bun mobil sau imobil.Au spus ca o sa vina si cu politia. Imi poate lua mie ceva din casa?
Bunurile proprietatea dvs nu pot fi executate silit pentru o datorie a fiicei.
Daca aceasta nu are venituri din salarii, bunuri mobile sau imobile proprietatea sa, executorul judecatoresc nu are ce sa execute.
In privinta politiei, aceasta poate fi solicitata de executorul judecatoresc, aceasta poate fi solicitata de executorul judecatoresc, dar numai in anumite cazuri grave. Nu cred ca este cazul acum.
Dar bunurile mele sunt pe numele sotului, pot fi executate daca datoria este a sotiei?

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale mamilui mamilui Am un credit la banca si ramanand fara servici nu am mai putut plati ratele. Am fost sunata de la banca si mi sa spus deoarece nu am mai facut nici o plata in ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mocutzy27 mocutzy27 cat dureaza ca judecatoria sa aprobe dosarul de executare silita depus de un executor si ce motive trebuiesc pentru a contesta o executare silita {la o suma ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)