avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieli deductibile avocati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieli deductibile avocati

Stimati colegi , va rog sa-mi spuneti daca facturile telefonice sunt considerate cheltuieli deductibile pentru ca nu este o interpretare unitara de catre cei de la finante. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Emese-Ibolya Tavaszi , Consultant fiscal 18:11, 5 Aprilie 2011
Pentru a fi deductibile cheltuielile telefonice trebuie sa determinati ce convorbiri sunt in interes personal si care pentru desfasurarea activitatii.
deductibile sunt cele angajate pentru desfasurarea activitatii.
Sau scoateti un desfasurator al convorbirilor si ii invitati pe cei de la fianante sa sune la toate nr.de telefon pentru a determina ei ce convorbiri ati avut pt.buna desfasurare a activitatii:D
O cerinta minimala ar fi ca factura sa fie emisa pe cabinetul dumneavoastra, care are si un cod fiscal. Interpretari chiar sunt multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli pfa fara facturi emise tinamaria tinamaria Unei PFA i s-a stabilit impozit in plus de plata pe motiv ca nu a avut facturi emise intr-o anumita perioada din an (7 luni consecutive) si nici contracte de ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce la fisc un pfa? madanic32 madanic32 Buna ziua Am o intrebare, sunt PFA cu impozit pe venit si contabila cu care lucrez mi-a mentionat ca exista posibilitatea deduceri unor sume din impozitul ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon mobil dcrisan dcrisan Buna seara, Se pot incheia abonamente de telefonie mobila pe asociatia de proprietari pentru a fi folosite de presedinte si administrator? (vezi toată discuția)