avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrare abuziva pe proprietate privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrare abuziva pe proprietate privata

x ii solicita lui y ca nu ii permite accesul pe proprietatea sa, dar y nu tine cont si intra. ce articol de lege a incalcat y prin intrarea abuziva pe o proprietate privata?
Cel mai recent răspuns: Pavel Maria , utilizator 10:33, 24 Septembrie 2022
super imprejmuit, a dat buzna la deschiderea portii.
Buna ziua,
o situatie similara de violare a proprietatii private de catre un vecin, care prin folosirea de calitati mincinoase mai cheama si intariri ale "politiei" !!!! Vecinul este si el politist ! ce-mi mai ramâne de facut ? Prin urmare am fost si amendat in doua rânduri de catre colegii acestuia. Multumesc, pentru raspunsul dumneavoastra avizat !
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
tomatomis, utilizator
Detaliati putin ca sa intelegem. vecinul este politist, dar foloseste calitati mincinoase, ce calitati? Pt ce anume v-au amendat?
Aveti posibilitatea sa faceti plagere pt "violare de domiciliu" direct la parchet daca aveti impresia ca la politie nu puteti rezolva nimic din pricina faptului ca vecinul este politist.
M-au amendat pentru ca am refuzat sa vin in intâmpinarea lor si am refuzat de asemenea sa prezint o piesa de identitate (asta pentru un agent paza si ordine) iar pentru al doilea (agent de circulatie) m-a amendat pentru ca aveam parcata masina in curtea parintilor, si vecinul nu a putut trece cu o raba pentru a ajunge la terenul lui. El are o ordonanta presedentiala care ma obliga pe mine si parintii mei sa-i dam acces "doar pe terenul meu" care este amplasat lânga strada principala. Vecinul se foloseste de aceasta ordonanta si le spune colegilor ca are dreptul sa treaca si peste terenul parintilor (care il precede pe al meu). Vecinul are o parcela de teren care de asemenea precede terenul parintilor mei dealungul liniei delimitatoare (mejda). In prezent el si-a lasat doar 2 metri pentru acees pe terenul sau ...
Bună ziua .Fostul soț a întrat peste mine seara dar eram doar despărțiți fără divorț am chemat politia la 112 a venit dar fostul soț ieșise la poarta soluția la găsit acolo și după explicația mea su a lui a constatat ca I am chemat nefondat au ieșit din curta mea împreună cu fostul soț și mi au făcut proces verbal cu amenda 2000 lei ,am plătit jumătate în 15 zile dar am făcut contestație la amenda iar acum mi a venit citație ca m a chemat I.p j giurgiu în judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera violare de domiciliu? Mircea Razvan Mircea Razvan Joi 30 sept.a.c. pe proprietatea mea si a tatalui meu a intrat un politist.A gasit acolo un meserias care repara la casa. A cerut voie sa intre.Acestia ... (vezi toată discuția)
Am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele taifun taifun am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele ,noaptea , si m-a vazut cum am sarit geamul sa fug fratele iubitei mele.a chemat politia, si a dat ... (vezi toată discuția)
Constituie infractiune de violare de domiciliu? student97 student97 Un barbat major patrunde intr-o livada imprejmuita cu un gard pe care se afla un panou de atentionare prin care se interzice accesul. Este violare de ... (vezi toată discuția)