avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... domeniu public, drum satesc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

domeniu public, drum satesc

eu locuiesc la sat, pasarile vecinilor mei ( curci,rate,gaste,gaini) stau ,(pasc) doar pe drum fapt care face multa mizerie si plus de asta in timpu zilei scurma si stau mai mult langa gardul meu ,fiind umbra,( vara),intrebarile mele sunt: este normal ca acete pasari sa stea doar pe drum? cui sa ma adresez pentru ai atentiona?exista vreo lege care interzice a lasa pasari pe domeniu public? ,,,,,,va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 16:17, 3 Aprilie 2011
Nu prea este normal..si deloc civilizat.Poate exista la nivel local vreo reglementare de gen .Adresati-va primariei cu o sesizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire zona publicã ContSters295622 ContSters295622 Bună ziua. Am o casă la sat, iar majoritatea vecinilor mei își lasă păsările (găini, rațe, gâște) afară, pe teren public (fiind zone ... (vezi toată discuția)
Păsările vecinului in fața porții mele ! FlorinPetrescu92 FlorinPetrescu92 Bună ziua ! Locuiesc de aproximativ 3 ani in satul Păltinișu de lângă Slobozia județul Ialomița. Peste drum de noi avem un vecin care își ține ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)