avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... DEZVOLTATOR_VICII ASCUNSE_SE POATE REZILIA CONTRACTUL?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

DEZVOLTATOR_VICII ASCUNSE_SE POATE REZILIA CONTRACTUL?

Buna ziua,
in cazul in care am achizitionat o garsoniera intr-un imobil nou iar de 2 ani de cand
ne-am mutat in ea, am avut mereu probleme diverse (pe care le-a remediat dezvoltatorul...) putem cere rezilierea contractului???Pt ca va iesi curand din garantie iar problemele cu aceasta casa se tin lant! Dupa iesirea din garantie, va trebui sa facem pe banii nostri toate reparatiile (tevi de caldura prin sapa de proasta calitate si care se fisureaza - de 3 ori am scos parchetul pana acum si inlocuit pereti!!!)
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
ContSters201854, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters201854 , utilizator 16:39, 4 Aprilie 2011
Da ...dar numai prin instanta...daca dezvoltatorul nu este de acord si dureaza ani... Sfat;) ..incercati sa-i faceti un pic de reclama ...prin media , net ....sa vada si altii cum este cu locuintele NOI si de ce nu le cumpara nimeni#-o...si poate devine cooperant
Din pacate pentru tara asta tind sa-i dau dreptate 100% doamnei av. Antoanela Geananu.
Eu nu recomand nimanui sa-si cumpere apartamente sau spatii de locuit de la acesti dezvoltatori imobiliari iar daca o fac sa verifice ce imobile au construit si sa mearga efectiv acolo sa intrebe locatarii ce probleme au.
Ca sa nu spun de problemele pe care le au unele persoane care au semnat contractele cu ochii inschisi si acum platesc paza si diverse activitati ce tin de administrarea impobilului si a spatiului adiacent acestuia .
Caz concret ( dezvoltator imobiliar ) vinde apartament nu si spatiu aferent unde percepe acel (BIR) ca taxa n-ai cum sa o numesti si anume acei 5 ron perceputi la implicuirea fiecarui plic de angajatul care se ocupa cu corespondenta lunara.
Verificati firma cand a fost infiintata deoarece firmele cu probleme la cativa ani schimba denumirea, etc.

Datorita doaamnei Coca Adina problemele ansamblurilor rezidentiale au fost mediatizate atat in presa scrisa cat si tv.

Poate va ajuta linkurile urmatorare :

[ link extern ]

[ link extern ]
Buna ziua,

va multumesc mult pentru raspunsuri!
Totusi, ce sanse reale as avea in Romania daca i-as da in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema garantie apartament pnaz pnaz Buna ziua, Am achizitionat un apartament de la un dezvoltator imobiliar ( un SRL) cu ajutorul programului \"Prima casa\" in anul 2019. La cateva luni dupa ... (vezi toată discuția)
Implicare inspectoratul de stat in construcții gsilviui gsilviui Salutări. Am doua topic-uri oarecum similare. Locuiesc într-un ansamblu rezidențial, iar apartamentul cumparat de mine observ ca are doua neajunsuri. Este ... (vezi toată discuția)
Obligații ale unui (presupus) proprietar al unui ansamblu rezidențial mlutescu mlutescu Bună ziua, Aș dori o opinie care să clarifice situația și obligațiile titularului unui robinet general al unei instalații de apă aflată pe teren ... (vezi toată discuția)