avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii de proprietari - parti comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii de proprietari - parti comune

cum procedati in caz de forta majora daca coloana de apa calda, ce trece prin apart. unui proprietar plecat din tara, trebuie inlocuita pentru ca restul proprietarilor, de pe aceeasi coloana, sa beneficieze de apa calda?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:14, 4 Aprilie 2011
Chiar daca e plecat din tara nu se poate sa nu fi lasat cheile la o ruda , un prieten, o cunostinta de care sa nu aiba cunostinta un vecin sau administratorul asociatiei. Daca nu parerea mea este ca se poate constitui o comisie la nivel de asociatie ca sa se patrunda in apartament pt perioada reparatiei apoi se intocmeste un PV care se va semna de catre toti cei din comisie si care va fi apoi prezentat proprietarului la sosirea in tara.
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
evitati pe cit posibil sa intrati in proprietatea omului. o ordonanta presedintiala se justifica, pusa in aplicare de un executor care sa se ingrijeasca de integritatea si protejarea ulterioara a patrimoniului (schimbare yala,...)
totusi si eu cred ca nimeni nu pleaca de acasa fara sa lase cheia.
Tehnic este posibil :se inlocueste coloana respectiva ,fara a se realiza in fapt si bransarea respectivului proprietar,urmand ca ulterior, acesta la revenire sa desfasoare demersurile de bransare la instalatie
Exista solutii tehnice pe care vi le pot da instalatori de inalta pregatire profesonala si cu chef de a lucra, dar numai prin studierea conditiilor tehnice de la fata locului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin plecat - instalatie apa defecta doberv doberv catre cine ma indrept si cu ce actiune daca vecinul de deasupra m-a inundat si mi s-au stricat peretii ? eu am fost plecat din tara 6 luni iar cand m-am ... (vezi toată discuția)
Problema instalatie comuna - vecin lipsa Tonyde Tonyde Buna ziua. Am urmatoarea problema: presedinte asociatie pasiv si neinteresat; vecinul de deasupra e plecat din tara (plecat de 6 ani - o data pe an vecinul ... (vezi toată discuția)
Acces locuinta reparatie tevi zaqk zaqk Buna ziua, Se da urmatoarea problema: coloana de apa rece trece din un apartament in altul, cum e la toate blocurile vechi si chiar unele noi. Daca in o ... (vezi toată discuția)