avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o minima sansa sa imi pot lua fetita langa mine?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o minima sansa sa imi pot lua fetita langa mine?

:help:drepturile mamei asupra copilului rezultat dintrun concubinaj
Cel mai recent răspuns: elenazahiu , utilizator 10:15, 14 Decembrie 2011
sincer , nu vreau sa va dezamagesc, e foarte greu sa puteti castiga custodia fetitei in situatia dvs, aproape imposibil; angajati-va aici , traiti aici si sansele vor fi altele; deschideti actiune in justitie, pentru a va convinge , dar si pentru a dovedi fetitei ce v-ati dorit; in realitate , insa, copila va simti ca ati plecat de langa ea.
De acord cu mesajul de mai sus, trebuie intai sa va reevaluati situatia si sa decideti ce e mai important pentru dv.: fetita sau slujba.
E posibil si sa luati fetita acolo, insa cu cat lasati timpul sa treaca cu atat mai rau pentru dv. Este foarte important cum a trait fetita pana acum, la el, la sora lui?
Este important si sa faceti dovezi ca ati trimis bani si, mai ales, sa demarati totul cat mai repede posibil.

Va va costa mai mult daca veti ramane in Italia si va fi si mai dificil de probat in instanta.
Nu puteti veni pana in august... luati 2 zile libere sau veiti intr-un weekend, faceti un efort si veniti in tara! Contactati un avocat, cereti o consultanta si, apoi, decideti daca va intoarceti sau nu in Italia!
Nu va mai invinovatiti ca e numai vina dv., faceti ceva! Ca in starea asta aproape depresiva nu ajutati pe nimeni, nici pe dv. si nici copilul!
Succes!
Oare in Romania exista o asociatie, organizatie, etc. care sa ajute si mamele aflate in aceasta situatie, dar nu numai?!
Stim ca exista asociatia T.A.T.A., l-am vazut pe reprezentantul sau presedintele acesteia cum apare pe la posturi de televiziune si ia apararea tatilor aflati in diverse situatii, dar pentru mame?!
AVETI DREPTATE copila conteaza foarte mult penrtu mine,dar in conditiile in care salariile din romania sant mai mici decat chieltuierile pe care le are un om de rand...cum se poate spune ca putem supravietuii acolo?fostul concubin se baga din ce in ce mai multe datorii pt ca nici el nu sta bine cu munca.asta este romania si trebuie sa admitem ca nu putem face nimik.asa puteam ramane in tara si nu aveam posibilitatea de ai da nimik copilului nici bani de un medicament nu se gasea aveam 2 locuri de munca si nu reuseam in romania nici sa ma bucur de un timp liber doar cu fetita si in plus ma afundam tot mai mult in datorii....care ar fi solutia?credeti ca am gresit atat de mult plecand sa mulcesc undeva unde sant respectatii oamenii si sant cu adevarat rasplatiti pt munca depusa?puteti sa imi spuneti unde in tara gasesti un salariu de barista sau chiar si la curatenie cu care sa poti plati datoriile pt un om nu spun sa mai fi si cu copilul..........
Doamna, nu conteaza ce cred eu despre dv., daca ati gresit sau nu... problema e ca dv. va acuzati singura.
Fiecare isi stie motivatiile. Ideea e ca, daca fata e importanta pentru dv. luptati pentru ea; daca nu puteti sa veniti cateva luni in tara sa sustineti un proces pentru copilul pentru care ati face orice, atunci ramaneti acolo.
Dv. sunteti singura care poate decide.

Alte discuții în legătură

Incredintare minora la familia fostei sotii uddo uddo fosta mea sotie a plecat azi in italia si a incredintat fetita de 3 ani la matusa si bunicul ei . Cum se poate asa ceva , eu sant ruda de gradul 1 , Cum si de ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)